Presentació

Jordi Gros Hernández

     Nascut a Barcelona el 19 de juliol de 1967. Als 16 anys s’inicia en la formació educativa i esportiva del gos en el grup de treball de Ca n'Oriol a Rubí, treballant i formant als gossos en les disciplines internacionals d’Obediència, Rastreig i Protecció.

003.jpg (36848 bytes)

     De 1988 a 1990 és director tècnic en una empresa de serveis canins a Terrassa, éssent responsable dels ensinistraments del centre i de la preparació dels gossos de competició.

     El 1991 crea la seva pròpia empresa de serveis canins, Sportcan scp, la qual co-dirigeix fins a la seva marxa al desembre de 2003, dedicada especialmente a l’educació canina i els problemes de comportament dels gossos, treballant en col·laboració amb diverses clíniques veterinàries de la comarca. A més oferia els serveis de residència canina, club d’Agility, perruqueria canina, botiga de material i complements.

Actualment exerceix com a Educador, Assessor i Etòleg  Caní, treballant directament amb la família propietaria del gos. També col·labora amb diverses

clíniques veterinàries del país, així com amb Fundacions i Protectores en l'adopció i reinserció dels gossos en una nova família.

     Ha fet diferents cursos i seminaris dedicats a la formació, educació i tècniques d’ensinistrament, majoritariament en païssos com França i Bèlgica de la mà de mestres com Philippe Clemont, Bart Ballon, Patrick Paget, etc., i amb marques internacionals de productes canins com Innoteck i Dogtra.

     Des de 1985 és soci nº 1609 del Real Club Español del Perro Pastor Alemán (CEPPA) i criador d’aquesta raça des de 1988 amb el seu afixe “De Monte Ferrari” nº 176/88 reconegut per la Federació Canina Internacional, aconseguint importants premis i qualificacions amb els seus gossos en diferents païssos i exportant exemplars del seu planter a Alemania, França, Mèxic o Estats Units.

     També és membre del club de raça del pastor alemany de França (SCBA), Itàlia (SAS) i Alemanya (SV), així com membre de la Real Societat Canina d’Espanya.

007.jpg (23582 bytes)

www.educacion-canina.com    -   INICI